fbpx

Body, mind & soul coaching

Training, voeding lifestyle & herstel


Doen waar jij je goed bij voelt en waar je lichaam om vraagt. Vandaag een high intensity circuittraining en morgen een rustige dag baantjes trekken in het zwembad.

in de huidige maatschappij worden we er steeds meer bewust van dat we goed moeten luisteren naar ons lichaam, omdat ons lichaam ons alles vertelt. Ben je bijvoorbeeld gestresst, dan kan zich dit uiten in een ongezonde huid, vastzittende spieren en zelfs in aankomen. Op zo’n stressdag is het zeker goed om te bewegen, maar luister je wel waar jouw lichaam om vraagt? Misschien heb je helemaal geen behoefte aan een zware krachttraining sessie. Misschien vraagt je lichaam, en daarmee ook je mind, om een yoga lesje of om uitzweten in de sauna.
Luister hier naar!

Door de signalen van je lichaam niet op te pikken of er niet naar te luisteren, kun jij zomaar jezelf saboteren in het behalen van jouw doel. Want iemand die gestresst is of last heeft van de spieren, maar toch kiest voor een high intensity training in plaats van een low intensity training, kan zomaar aankomen in plaats van afvallen.. Wanneer jij zoekende bent wat bij jou past, waarom je niet afvalt of alleen een duwtje in de goede richting nodig hebt, kan ik jou helpen door middel van online coaching.

In dit coaching traject heb jij toegang tot diverse high intensity en low intensity workouts en is er ruimte voor recovery. De keuze is groot: circuittraining, fitness, yoga, zwemmen, sauna en zelfs opties om een massage te boeken. Daarnaast begeleid ik jou in je voeding, maak ik een traininsplan voor je en coach ik jou online 1 op 1. Klinkt dit goed?!

Ik wil starten!

Axalta RAL 7000 Squirrel Grey Polyester 30 Matt Powder Coating ...

High intensity training

Doe mee met een HIIT circuittraining workout en haal in 45 minuten het onderste uit de kan. Na 45 minuten voel jij je moe, maar voldaan! Of heb je meer zin in een individuele training? Duik dan de gym in en werk aan je doel!

Axalta RAL 7000 Squirrel Grey Polyester 30 Matt Powder Coating ...

Low intensity training

Vandaag zin in een rustige workout? Meld je dan aan voor de fijne yoga les in de buitenlucht. Of spring in het zwembad om baantjes te trekken. 

Axalta RAL 7000 Squirrel Grey Polyester 30 Matt Powder Coating ...

Recovery

Tijd voor ontspanning. Zweet alle afvalstoffen er uit in de Finse sauna, laat je spieren ontspannen in de Infrarood sauna en rust uit in het Turks stoombad. Ook bestaat de mogelijkheid om een massage te boeken (niet inbegrepen).

.

Olga
”Saskia is a great personal trainer!!
She sure knows how to motivate me and I already see
a huge progress in my workout and life..”


Stéphanie
”Saskia geeft je elke keer weer nieuwe uitdagingen.
Ze is relaxed en weet je toch echt tot het uiterste te pushen.
Ik zou 2 maanden training doen en zit inmiddels al
op 5 maanden en ga zeker nog even door! Brengt veel positiviteit
en het geeft je uiteindelijk zo veel meer energie en een goed gevoel.
Echt een super positieve ervaring en zeker een aanrader!!!!!”

.

Maak kennis met de sporten

Met dit abonnement krijg je toegang tot een ruim aanbod aan sporten; zowel groepstrainingen als individuele trainingen. Je kunt 3x p/w mee doen aan een groepstraining en tot de individuele trainingen heb je onbeperkt toegang. Het enige wat je moet doen is een reservering maken.

Locaties:
Circuittraining: bij droog weer op het grasveldje naast Speeltuin Andreasbuurt. Bij slecht weer onder het viaduct tussen Hendrikje Stoffelstraat & Nachtwachtlaan in.
Yoga: Rembrandtpark
Zwemmen, fitness, sauna: Westcord Fashion Hotel
Coaching: online via Teams

Hieronder lees je meer over de groepstrainingen en individuele trainingen.

Axalta RAL 7000 Squirrel Grey Polyester 30 Matt Powder Coating ...


Circuittraining & Yoga

Ontmoet nieuwe mensen en ervaar de fijne groepsdynamiek. De groepstrainingen zijn altijd buiten. Ga voor maximaal 2x p/w circuittraining en 1x p/w yoga. Bekijk per week wat je lichaam nodig heeft.

Axalta RAL 7000 Squirrel Grey Polyester 30 Matt Powder Coating ...

Fitness & Zwemmen

Iedere dag van de week heb jij toegang tot de fitness en het zwembad van het Westcord Fashion hotel. Hier sport je individueel.

Axalta RAL 7000 Squirrel Grey Polyester 30 Matt Powder Coating ...

Sauna

Ook kun je iedere dag van de week even de sauna in duiken van het Westcord Fashion hotel. Geniet van de Finse sauna, Infrarood sauna en het Turks stoombad. Een goed herstel van je body & mind.

.

 
Axalta RAL 7000 Squirrel Grey Polyester 30 Matt Powder Coating ...

Online coaching

2x p/m hebben wij contact om jouw doel te bepalen en voortgang te spreken. Ik coach op training, voeding en herstel (ontspanning, supplementen, eiwitten). Samen onderzoeken we hoe we deze 3 onderdelen een vast onderdeel kunnen maken in jouw huidige levensstijl en routine.

Axalta RAL 7000 Squirrel Grey Polyester 30 Matt Powder Coating ...

Training- & voedingsadvies

Samen maken we een training- en voedingsplan dat past bij jou, je levensstijl en jouw doel. Door middel van kleine aanpassingen in je routine zijn vaak al grote verschillen merkbaar. Effectief én beter vol te houden.

Axalta RAL 7000 Squirrel Grey Polyester 30 Matt Powder Coating ...

Boek nu

Er zijn helaas maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus weer er snel bij.

Ik wil starten!

 
 

Fleur
”Ik kijk altijd uit naar de trainingen.
Saskia geeft goede tips en luistert goed naar mijn wensen en doelen.
Tijdens de trainingen kan ik al mijn energie uit en word ik uitgedaagd
om steeds een stapje verder te gaan.”

Priscilla
”Ik vind het fijn dat Saskia zowel rustig, deskundig als ‘streng’ is.
Ze blijft je uitdagen, de trainingen variëren elke week.
Ook krijg ik persoonlijk advies over voeding en andere sportprogramma’s.
Het inspireert en motiveert. De combinatie van haar advies op
voeding en trainingen zorgt echt voor resultaat.
Ze is flexibel, toegankelijk en ze gooit er geregeld humor in ;)”

.

.