fbpx

Bootcamp Mijdrecht

Outdoor bootcamp
Tijdens de bootcamp worden kracht en cardio oefeningen met elkaar afgewisseld. De training is hartslagverhogend en zorgt voor het opbouwen van je conditie en het aanmaken van spiermassa. We gebruiken zowel materialen als eigen lichaamsgewicht oefeningen en is aanpasbaar naar ieder niveau.

De outdoor bootcamp vindt iedere dinsdagavond om 19.45 plaats in het Johan Cruijff Court naast de voetbalvelden van Argon en duurt 45 minuten.

Hard werken, maar ook veel lol hebben, staat voorop! Voor deelname heb je een geldige rittenkaart nodig. Deze koop je via onderstaande link!

IK WIL STARTEN!

Wekelijkse bootcamp

De outdoor bootcamp vindt iedere dinsdagavond om 19.45 plaats in het Johan Cruijff Court naast de voetbalvelden van Argon en duurt 45 minuten.

Kracht & cardio training

We wisselen kracht- en conditionele oefeningen met elkaar af. Goede motivatie en veel lol zullen er voor zorgen dat jij alles uit je training haalt!

Doe ook mee!

Laat je gegevens achter in een contactformulier of stuur mij een appje en ik voeg je toe in de groepsapp op whatsapp. Daar kun je je wekelijks aanmelden en betalen via een tikkie (€7,50 p/t).

IK WIL MEEDOEN!

.

Slide 1
Bootcamp & personal training
Review Michiel

Wij trainen sinds februari twee keer in de week met Saskia; afwisselend tussen bootcamp en krachttraining. Elke week heeft Saskia weer nieuwe variaties van oefeningen, hetgeen de trainingen leuk en gevarieerd houdt. Soms haak je halverwege af omdat je niet meer kan en soms loop je fluitend door de training heen (helaas niet vaak..). Maar altijd komen we met een heerlijk gevoel thuis. De spierpijn de volgende dag(en) is het allemaal waard!!

Slide 1
Bootcamp & personal training
Review Wenchi

Hele leuke en gevarieerde bootcamp trainingen, zowel kracht als cardio. Wel zwaar maar dat moet ook :-). Ik volg sinds aug 2020 wekelijks trainingen van Saskia en het bevalt heel goed, ik ben veel fitter geworden!

Slide 1
Personal training
Review Sophie

Ik sport nu zo'n twee maanden bij Saskia. Niks anders dan lof. Saskia is professioneel, weet precies wanneer zij mij iets verder moet pushen om het gewenste resultaat te behalen en zorgt voor een fijne sfeer. Het is elke week weer een feestje!

Slide 1
Bootcamp & personal training
Review Stéphanie

Super fijne personal training. Saskia geeft je elke keer weer nieuwe uitdagingen. Ze is relaxed en weet je toch echt tot het uiterste te pushen. Ik zou 2 maanden training doen en zit inmiddels al op 5 maanden en ga zeker nog even door! Brengt veel positiviteit en het geeft je uiteindelijk zo veel meer energie en een goed gevoel. Echt een super positieve ervaring en zeker een aanrader!!!!!

previous arrow
next arrow

.