fbpx

Gecertificeerde personal trainer

T.O.P. Trainer – Overload Worldwide
In 2020 heb ik de opleiding T.O.P. Trainer A voltooid. Deze opleiding is specifiek gericht op de verschillende manieren van krachttraining en bijbehorende doelen: conditie opbouwen, afvallen, spiermassa opbouwen en bodybuilding. Ieder doel is anders en daarbij hoort een ander soort training, maar ook een verschil in reps en sets. De trainingen zijn altijd persoonlijk, uitdagend, vernieuwend en passend bij jouw fitnesslevel. Benieuwd hoe dit in de praktijk er uit ziet? Maak gerust een afspraak

Zwanger & Fit – Start2Move
In 2021 heb ik mijn certificaat gehaald als prenatale en postnatale personal trainer. Dat betekent dat ik officieel zwangere vrouwen en vrouwen die net zijn bevallen mag helpen fit te blijven en worden tijdens en na de zwangerschap.

Tijdens de zwangerschap ontstaan vaak lage rugklachten en/ of bekkenklachten veroorzaakt door een te zwakke bekkenbodem. Hier kan ik je bij helpen door middel van specifieke oefeningen. Daarnaast help ik je je conditie op peil te houden en sterkere spieren te krijgen/ te behouden.

Na de zwangerschap kunnen we er samen voor zorgen dat jij, passend bij jouw lichaam en situatie, zo snel mogelijk weer herstelt en fit wordt. Ik voer een bekken, buik en rug check uit om de mate van herstel te kunnen bepalen en aan de hand daarvan maken we een plan.

Ik wil starten!

Meer lezen over (Kick)boks Training?

Meer lezen over Bootcamp Training?

Meer lezen over Personal Training?

Meer lezen over Persoonlijk Trainingsplan?

Meer lezen over SGPT 10-weken programma?