fbpx

(Kick)boks training

(Kick)boksen beginners & recreanten

Proefles Kickboksen
MOMENTEEL BIED IK GEEN KICKBOKSTRAINING AAN!

Altijd al benieuwd geweest of jij (kick)boksen écht zo leuk vindt als je denkt? Wil je je techniek verbeteren of gewoon op een leuke, intensieve manier aan je conditie, gezondheid en mind werken? Wil jij sterker worden? Dan is (kick)boksen iets voor jou! Je hoeft geen super ster te zijn in (kick)boksen om deel te nemen. Ik help je passend bij jouw niveau. (Kick)boks training geef ik aan maximaal 3 personen tegelijk. De training vindt plaats onder het viaduct tussen het Westcord Fashion hotel en het Rembrandtpark in.

(Kick)boks training

Het is zowel mogelijk om 60 min. te (kick)boksen, maar ook een combinatie van 30 min. krachttraining en 30 min. (kick)bokstraining is mogelijk. Ik begeleid jou, coach & motiveer jou zowel tijdens als na je training.

Meting

Maandelijks meten we je vetpercentage, je omtrek en hoe je je voelt. Zo houden we bij wat voor effect het trainingsprogramma op jou heeft en stellen we bij waar nodig.

Voeding

Ik ondersteun jou door naast training, ook voedingsadvies te geven. Voeding die past bij je training en levensstijl. Afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

Outdoor training

De krachttraining kunnen we zowel binnen (in het Westcord Fashion hotel) als buiten (onder het viaduct tussen het Fashion hotel en Rembrandtpark in) doen. De (kick)boks training is altijd buiten op genoemde locatie. 

App

Je krijgt 24/7 toegang tot mijn app waarin je gemakkelijk jouw training boekt en jouw persoonlijke trainingsschema en voedingsplan in ziet en bijhoudt. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot de SGPT community!

Tarieven

Momenteel bied ik geen kickbokstraining aan.

 
 

 

 

Jessica • Kickboksen
”De sessies met Saskia zijn perfect
afgestemd op mijn wensen en pijntjes.
Ze zorgt ervoor dat ik uitgedaagd blijf,
elke keer net dat stukje extra kan geven
en weer plezier in het sporten krijg.
Spierpijn én gezelligheid gegarandeerd!”.

Stella • Krachttraining/ Boksen
”Na vijf maanden ziek te zijn geweest mer een burnout,
en een lang herstelproces, wilde ik graag weer
sporten en iets doen waarbij ik de controle over mijn
lichaam terug zou krijgen. Met name om me weer sterker
en fitter te gaan voelen, en voor de mind.
Ik had alleen zero confidence als het ging om sporten
en voelde me erg onzeker over alles wat
met sporten te maken had. Door Saskia’s geduld,
luisterend oor en motiverende woorden ben ik
weer trots als ik sport. Ze heeft me geleerd
te boksen en krachttraining in de sportschool
en elke week hoort ze al mijn verhalen aan.
“Personal trainer of assistent?!” grap ik weleens.
Saskia daagt je uit en geeft je zelfvertrouwen,
ik raad het aan om met haar een
personal trainer traject aan te gaan!”

 

Duo training

Wil jij samen met een vriend(in) trainen? Dat kan! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Proeftraining

Wil jij een keer uitproberen of (kick)boks (duo) training bij je past? Neem dan contact op om een proeftraining in te plannen.

Neem contact op

Webshop

Momenteel bied ik geen kickbokstraining aan.

 

Meer lezen over Personal training?

Meer lezen over Pre- & Postnatale training?

Meer lezen over Circuittraining?

Meer lezen over Persoonlijk trainingsplan?

Meer lezen over mij?