fbpx

Mijn verhaal

Saskia Geven Personal Training

Ik ben Saskia en ik ben inmiddels zo’n 12 jaar fanatiek met trainen en voeding. Op de basis- en middelbare school was sporten al mijn favoriete vak en mijn liefde voor de sport is daarna nooit meer weggegaan. Ik heb verschillende sporten zelf beoefend, maar ik heb mijn hart verloren aan fitness en kickboksen. 

Ook ik weet hoe het is om een droom te hebben, maar niet te weten hoe je daar moet komen. Welke droom dat was? Afvallen.

Ik heb een hele leuke studententijd gehad, maar echt goed voor mijn lichaam en lijf was het niet. Zo ging ik mijn studententijd met een paar kilo’s extra uit, dan dat ik hem in ging. Herkenbaar?

Om die kilo’s te verslaan, maakte ik een afspraak met een personal trainer. De eerste meting was geen pretje. Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt. Maar dit motiveerde me wel om extra hard te trainen! Met behulp van mijn persoonlijk trainingsplan, voedingaanpassingen en doorzettingsvermogen vlogen de kilo’s er af. Uiteindelijk ging dit zo hard dat ik te ver ging. En te licht werd. 

Het is lastig, wanneer je droom eindelijk lukt en je afvalt, in te zien dat genoeg op een gegeven moment genoeg is. Dit heeft een tijdje geduurd. Tot dat ik op een gegeven moment in zag dat ik niet meer ├ęcht kon genieten van spontane etentjes of borrelavonden. Toen ging mijn knop om ging. 

Door middel van mijn voedingspatroon aan te passen en minder cardio in mijn trainingsschema te verwerken, ben ik uiteindelijk weer op een gewicht gekomen dat gezond is voor mij en waar ik mij goed bij voel. Ik hoef me niet aan te passen bij etentjes of borrelavonden, ik train wanneer ik kan en het belangrijkste van allemaal: ik geniet.

En daar wil ik jou bij helpen. Want wat je droom ook is, laten we er een doel van maken en er met lunges, pushups en kettlebell swings op een gezonde manier naar toe werken!

Ik wil starten!

 

Meer lezen over Mijn opleidiningen en diploma’s?

Meer lezen over Personal training?

Meer lezen over Pre- & Postnatale training?

Meer lezen over (Kick)boks training?

Meer lezen over Circuittraining?

Meer lezen over Persoonlijk trainingsplan?