fbpx

Online fit coaching

Breng je leven weer in balans


Samen werken we naar een gezonde levensstijl toe die makkelijk wordt om langdurig vast te houden. Een levensstijl die past bij jou en matcht met jouw behoeftes en doelen. Net als jouw huidige levensstijl, komen ook de onderwerpen sporten, voeding en herstel ruim aan bod tijdens onze online coaching sessies. Want alleen als deze samen in balans zijn, kun jij op een gezonde manier jouw doel behalen én langdurige vasthouden.

Ik begrijp namelijk maar al te goed dat het moeilijk is om een ritme te vinden in een druk leven. En dat sporten dan op een lager pitje kan worden gezet. En ik begrijp ook heel goed dat het erg frustrerend is als het niet lukt om je doel te behalen terwijl je zo je best doet. Je staat op het punt van opgeven, maar dat zou zo jammer zijn!

Laat mij je helpen. Samen onderzoeken we waar de knelpunten zitten en maken we een plan om deze knelpunten aan te gaan. Of dit nou in je privé situatie is of dat we jouw huidige trainingsschema moeten aanpassen, samen zorgen we er voor dat een gezonde levensstijl (meer) prioriteit krijgt in jouw leven en dat jij jouw doelen behaalt.

Maak nu jouw afspraak via onderstaande button.

Ik wil starten!

Afvallen

Wil jij op een effectieve, duurzame manier afvallen? Daar kan ik jou bij helpen. Samen kijken we naar jouw huidige opstakels en werken we naar jouw doel toe.

Sterker worden

Spiermassa opbouwen, sterker en/of droger worden. Dat is het doel waar we samen naar toe gaan werken. Met het trainingsschema weet je zeker dat je alleen nog maar oefeningen doet die passen bij jou en jouw doel.

Gezondere levensstijl

Wil jij fitter worden? Meer balans krijgen? Je conditie verbeteren, sneller worden of weer ritme krijgen in trainen? Daar help ik je graag bij. Passend bij jouw niveau.

Olga
”Saskia is a great personal trainer!!
She sure knows how to motivate me and I already see
a huge progress in my workout and life..”


Stéphanie
”Saskia geeft je elke keer weer nieuwe uitdagingen.
Ze is relaxed en weet je toch echt tot het uiterste te pushen.
Ik zou 2 maanden training doen en zit inmiddels al
op 5 maanden en ga zeker nog even door! Brengt veel positiviteit
en het geeft je uiteindelijk zo veel meer energie en een goed gevoel.
Echt een super positieve ervaring en zeker een aanrader!!!!!”

Online coaching

2x of 4x p/m hebben wij een video call om jouw doel(en) en voortgang te bespreken. Ik coach je op lifestyle, training, voeding en herstel. Samen onderzoeken we hoe we deze 4 onderdelen een vast onderdeel kunnen maken in jouw huidige levensstijl en routine.

Trainingsplan

Om de 8 weken ontvang je een nieuw trainingsplan inclusief video’s dat past bij jouw doel, lichaam, niveau en levensstijl. Samen bespreken we de oefeningen, daarna ga je er zelf mee aan de slag. Tussendoor evalueren we.

Voedingsplan

Eerst kijken we naar je huidige voedingspatroon. Wellicht zijn hierin maar kleine aanpassingen nodig die een groot verschil zullen maken. Het is ook mogelijk dat je een compleet voedingsplan ontvangt.

Lifestyle

Je levensstijl veranderen is lastig en vergt veel energie. Daarom kijken we samen naar je huidige levensstijl. Hoe kunnen we daar veranderingen in aanbrengen die het verschil zullen maken zodat jij jouw doel tóch behaald en kan vasthouden? Ik help je graag.

Herstel

Hard werken betekent ook hard ontspannen. Je lichaam heeft tijd nodig om te herstellen. Ik geef je tips en bouw rustmomenten in in jouw trainingsplan.

Boek nu

Na aanschaf van het lidmaatschap krijg je direct toegang tot de app om een afspraak in te plannen. Ook neem ik binnen 1 dag contact met je op om kennis te maken.

Ik wil starten!

.

Fleur
”Ik kijk altijd uit naar de trainingen.
Saskia geeft goede tips en luistert goed naar mijn wensen en doelen.
Tijdens de trainingen kan ik al mijn energie uit en word ik uitgedaagd
om steeds een stapje verder te gaan.”

Priscilla
”Ik vind het fijn dat Saskia zowel rustig, deskundig als ‘streng’ is.
Ze blijft je uitdagen, de trainingen variëren elke week.
Ook krijg ik persoonlijk advies over voeding en andere sportprogramma’s.
Het inspireert en motiveert. De combinatie van haar advies op
voeding en trainingen zorgt echt voor resultaat.
Ze is flexibel, toegankelijk en ze gooit er geregeld humor in ;)”

Voor alle niveau’s

Onze coachingssessies en plannen worden op jouw persoonlijke niveau en ervaring afgestemd. Zo doe je dus nooit oefeningen die niet passen bij jouw niveau en/of ervaring.

App

Je krijgt 24/7 toegang tot mijn app waarin je gemakkelijk onze online coachingssessie kunt inboeken. Ook jouw persoonlijke training- en voedingsplan in zichtbaar in de app. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot de SGPT community.

Boek nu

Na aanschaf van het lidmaatschap krijg je direct toegang tot de app om een afspraak in te plannen. Ook neem ik binnen 1 dag contact met je op om kennis te maken.

Ik wil starten!

.

.