fbpx

Persoonlijk trainingsplan

Zelf trainen met een effectief plan
Wil jij trainen zonder 1-op-1 begeleiding, maar kun je wel wat hulp gebruiken in het opstellen en bedenken van een effectief trainingsplan? Dan kan ik je helpen. Ik maak een persoonlijk trainingsplan voor je, afgestemd op jouw doel en wensen. Na 6 weken hebben we contact om jouw voortgang te bespreken en te evalueren. Met dit persoonlijk trainingsplan weet je dat jij altijd effectief naar jouw doel toe traint.

*Het trainingsplan in de afbeelding is een voorbeeld

IK WIL STARTEN!

Intakegesprek

Telefonisch bespreken we jouw sportdoel, levensstijl, wensen en eventuele blessures. Zo weet ik precies waar ik rekening mee moet houden om een passend plan voor je te maken.

Persoonlijk trainingsplan

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor 6 weken dat passen bij jouw trainingsniveau, trainingslocatie (gym, buiten, thuis), wensen en doel.

Coaching

Na 6 weken hebben we een contactmoment waarin we je ervaring, struggles en progressie bespreken. Samen behalen we jouw doelen, start nu!

IK WIL STARTEN!

.

 

Meer lezen over Personal training?

Meer lezen over (Kick)boks training?

Meer lezen over Circuittraining?

Meer lezen over Pre- & Postnatale training?

Meer lezen over mij?

.