fbpx

Prenatale & Postnatale Bootcamp Mijdrecht

Mama bootcamp
Train samen met andere zwangeren en moeders. De focus ligt op het verminderen en voorkomen van klachten en het soepel houden van het lichaam tijdens de zwangerschap. Daarnaast het weer opbouwen van je conditie en kracht ná de bevalling. Ondanks het een groepstraining betreft, zijn er altijd persoonlijke aanpassingen mogelijk bij bijvoorbeeld lichamelijke klachten.

IK WIL STARTEN!

Wekelijkse prenatale en postnatale bootcamp

De prenatale en postnatale bootcamp vindt iedere woensdag om 10.00 uur plaats bij Beuving Lifestyle. De bootcamp duurt 45 minuten.

Kracht & cardio training

We wisselen kracht- en conditionele oefeningen met elkaar af. Uiteraard wordt er goed gelet op wat voor jou persoonlijk mogelijk is en wat past bij je trimester.

Doe ook mee!

Deelnemen aan de prenatale & postnatale bootcamp? Laat je gegevens achter in een contactformulier en ik neem binnen één dag contact met je op.

IK WIL STARTEN!

.

Slide 1
Bootcamp & personal training
Review Michiel

Wij trainen sinds februari twee keer in de week met Saskia; afwisselend tussen bootcamp en krachttraining. Elke week heeft Saskia weer nieuwe variaties van oefeningen, hetgeen de trainingen leuk en gevarieerd houdt. Soms haak je halverwege af omdat je niet meer kan en soms loop je fluitend door de training heen (helaas niet vaak..). Maar altijd komen we met een heerlijk gevoel thuis. De spierpijn de volgende dag(en) is het allemaal waard!!

Slide 1
Bootcamp & personal training
Review Wenchi

Hele leuke en gevarieerde bootcamp trainingen, zowel kracht als cardio. Wel zwaar maar dat moet ook :-). Ik volg sinds aug 2020 wekelijks trainingen van Saskia en het bevalt heel goed, ik ben veel fitter geworden!

Slide 1
Personal training
Review Sophie

Ik sport nu zo'n twee maanden bij Saskia. Niks anders dan lof. Saskia is professioneel, weet precies wanneer zij mij iets verder moet pushen om het gewenste resultaat te behalen en zorgt voor een fijne sfeer. Het is elke week weer een feestje!

Slide 1
Bootcamp & personal training
Review Stéphanie

Super fijne personal training. Saskia geeft je elke keer weer nieuwe uitdagingen. Ze is relaxed en weet je toch echt tot het uiterste te pushen. Ik zou 2 maanden training doen en zit inmiddels al op 5 maanden en ga zeker nog even door! Brengt veel positiviteit en het geeft je uiteindelijk zo veel meer energie en een goed gevoel. Echt een super positieve ervaring en zeker een aanrader!!!!!

previous arrow
next arrow

.