fbpx

Prenatale & Postnatale training

Gespecialiseerde zwangerschapsfitness

Saskia Geven Personal Training ZwangerPrenatale & Postnatale training

Ben jij in verwachting van een eerste kindje? Of heb je al een heel elftal thuis rondlopen? Hoe dan ook, gefeliciteerd! Een mooie en bijzondere tijd breekt aan. Een tijd waarin je lichaam verandert en je hormonen het zo nu en dan van je overnemen. Je wilt het beste voor je kindje. Daarom eet je gezond en blijf je in beweging. Maar hoe weet je of je ook daadwerkelijk wel goed beweegt? Want je lichaam verandert zodra er een baby in je buik groeit. Je buikspieren verwijden om plaats te maken voor jouw kindje. Wist je daarom dat het niet verstandig is om je buikspieren te trainen tijdens je zwangerschap? Net als bepaalde cardio oefeningen. Dat geldt overigens ook voor ná je zwangerschap. Pas als je lichaam is geheeld, je bekken sterk genoeg zijn en je buikspieren weer op z’n plek zitten. Wanneer je dus géén diastase hebt, mag je deze rechte buikspieren weer trainen. Dat is nogal wat om op te letten en rekening mee te houden. En ik kan me voorstellen dat je hier onzeker van wordt. Want je wilt het beste voor jouw baby en voor jouw lichaam. Daarom is het een goede keuze om te trainen onder gespecialiseerde begeleiding. En hier kan ik je bij helpen. Ik ben een gespecialiseerde prenatale en postnatale personal trainer en help jou graag verder. Hoe ik je help, lees je hieronder op de pagina.

Ik wil starten!

Bekken, rug en diastase check

We checken je buik, rug en bekken en controleren of je lichaam bij postnatale training al genoeg is geheeld om bepaalde oefeningen te doen. Niet het geval? Dan starten we met oefeningen passend bij jouw lichaam & herstel.

Personal trainingen

De personal training vindt plaats 1x of 2x keer per week. Tijdens dit uur let ik nauwkeurig op je houding, je conditie en doen we alleen oefeningen die geschikt zijn voor jouw lichaam. Liever trainen samen met een vriendin? Duo is mogelijk!

Persoonlijk trainings-
schema

Je krijgt een persoonlijk trainingsschema afgestemd op jouw lichaam, doel en wensen. Hoe vaak je per week, naast de gezamenlijke sessie, zelf traint bepalen we in overleg.

App

Je krijgt 24/7 toegang tot mijn app waarin je gemakkelijk jouw training boekt en jouw persoonlijke trainingsschema in ziet en bijhoudt. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot de SGPT community!

Trainen in het Wellness Fashion Hotel

Ik ben aangesloten bij het Westcord Fashion Hotel waardoor we kunnen trainen in de gym van het wellness. Dagpas/abonnement is niet vereist. Wil jij optimaal gebruik maken van het wellness (zwembad, massage)? Bekijk de aanbiedingen!

Tarieven

1x of 2x in de week trainen? Wat je voorkeur ook is, jouw ideale abonnement kies en koop je gemakkelijk in de webshop.

Ga naar de webshop

Kimberly • Prenatale personal training
”Ik ben heel blij met Saskia, ze geeft fijne professionele trainingen.

Ze weet waar ze over praat en motiveert mij op de juiste manier.
De pre-natale trainingen geven mij een extra fijn gevoel!

Duo training

Wil jij samen met een vriend(in) trainen? Dat kan! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Proeftraining

Wil jij een keer uitproberen of pre- of postnatale personal (duo) training bij je past? Neem dan contact op om een proeftraining in te plannen.

Neem contact op

Webshop

Niet langer wachten, maar direct starten met personal training? Sluit jouw abonnement gemakkelijk af in de webshop. Je kunt direct online je eerste training inplannen.

Ga naar de webshop

Meer lezen over Personal training?

Meer lezen over (Kick)boks training?

Meer lezen over Circuittraining?

Meer lezen over Persoonlijk trainingsplan?

Meer lezen over mij?