fbpx

Prenatale & Postnatale Personal Training

Gespecialiseerde zwangerschapsfitness

Prenatale & Postnatale training

Ben jij in verwachting van een eerste kindje? Of heb je al een heel elftal thuis rondlopen? Hoe dan ook, gefeliciteerd! Een mooie en bijzondere tijd breekt aan.

Een tijd waarin je lichaam verandert en je hormonen het zo nu en dan van je overnemen. Je wilt het beste voor je kindje. Daarom eet je gezond en blijf je in beweging. Maar hoe weet je of je ook daadwerkelijk wel goed beweegt? Want je lichaam verandert zodra er een baby in je buik groeit.

Je buikspieren verwijden om plaats te maken voor jouw kindje. Wist je daarom dat het niet verstandig is om je buikspieren te trainen tijdens je zwangerschap? Net als bepaalde cardio oefeningen. Dat geldt overigens ook voor ná je zwangerschap. Pas als je lichaam is geheeld, je bekken sterk genoeg zijn en je buikspieren weer op z’n plek zitten. Wanneer je dus géén diastase hebt, mag je deze rechte buikspieren weer trainen.

Dat is nogal wat om op te letten en rekening mee te houden. En ik kan me voorstellen dat je hier onzeker van wordt. Want je wilt het beste voor jouw baby en voor jouw lichaam.

Daarom is het een goede keuze om te trainen onder gespecialiseerde begeleiding. En hier kan ik je bij helpen. Ik ben een gespecialiseerde prenatale en postnatale personal trainer én moeder en ik help jou graag verder. Hoe ik je help, lees je hieronder op de pagina.

Ik wil starten!

Pre- Postnatale Personal trainingen

Ik geef zowel prenatale personal training als postnatale personal training. Het doel is je lichaam fit houden tijdens de zwangerschap en klachten verminderen of voorkomen. Of werken aan je herstel na de zwangerschap.

Bekken, rug en diastase check

We checken je buik, rug en bekken en controleren of je lichaam bij postnatale training al genoeg is geheeld om bepaalde oefeningen te doen. Niet het geval? Dan starten we met oefeningen passend bij jouw lichaam & herstel.

Persoonlijk trainingsplan

Je krijgt oefeningen die passen bij jouw trimester, klachten en/of herstel. Het schema is altijd persoonlijk afgestemd op jou.

App

Je krijgt 24/7 toegang tot mijn app waarin je gemakkelijk jouw training boekt en jouw persoonlijke trainingsschema in ziet en bijhoudt. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot de SGPT community!

Amsterdam of Mijdrecht

Op maandagavond, woensdagochtend-middag, vrijdagochtend-middag, zaterdagochtend geef ik training in het Westcord Fashion Hotel in Amsterdam.

Op dinsdagochtend-middag en vrijdagmiddag bij Beuving Lifestyle in Mijdrecht.

Tarieven

1x of 2x in de week trainen? Wat je voorkeur ook is, jouw ideale lidmaatschap kies en koop je gemakkelijk in de webshop.

Ga naar de webshop

Slide 1
Prenatale training
Review Kimberly

Ik ben heel blij met Saskia, ze geeft fijne professionele trainingen. Ze weet waar ze over praat en motiveert mij op de juiste manier. De pre-natale trainingen geven mij een extra fijn gevoel!

Slide 1
Postnatale training
Review Cherokee

Na mijn zwangerschap wilde ik weer in shape komen. Zo ben ik bij Saskia terecht gekomen. Zij geeft naast de reguliere lessen ook oefeningen die aangepast zijn voor tijdens en na de zwangerschap. Ze is erg lief en geduldig, maar zorgt er wel voor dat ik het uiterste uit mezelf haal. Na een aantal lessen was ik klaar voor de circuittraining. Dit is een leuke toevoeging aan je wekelijkse beweging. Af en toe heeft ze nog leuke acties. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten.

Slide 1
Personal training
Review Emily

Ik doe personal training bij Saskia en ben heel tevreden. Het is moeilijk om iemand te vinden bij wie je je op je gemakt voelt en waarbij het prettig is om bij trainen. Bij Saskia heb ik dat gevonden. Ik raad haar dus hartstikke aan, search no more!

Slide 1
Personal training
Review Asli

Trainen met Saskia is erg leuk! Ik ben niet sportief aangelegd en wist niet zo goed hoe ik moest beginnen met sporten/krachttraining op een professionele manier. Saskia is een hele fijne trainster, ze is flexibel, legt alles goed uit, corrigeert je houding, en helpt je bijv. ook met je voeding of home workouts. Daarnaast daagt ze je op een leuke manier uit om steeds een stapje verder te gaan, waardoor je echt progressie boekt. Iedere keer heb ik stiekem veel zin in de training.

previous arrow
next arrow

.