fbpx

Over mij

Hoi! Ik ben Saskia en ik ben inmiddels al 12+ jaar actief in de sportwereld. In 2020 heb ik mijn T.O.P. Trainer diploma behaald van de opleiding Overload Worlwide en ben ik een gecertificeerd personal trainer.

Sinds 2020 heb ik ook mijn eigen personal training bedrijf genaamd
Saskia Geven Personal Training (SGPT) en geef ik dagelijks krachttraining, high intensity training en bootcamp aan zowel vrouwen als mannen. Training geef ik zowel in Amsterdam bij het Westcord Fashion Hotel als in Mijdrecht bij Beuving Lifestyle. De bootcamp vindt buiten plaats in Mijdrecht.

Sinds 2021 heb ik mijn diploma als gespecialiseerde prenatale en postnatale trainer. Ik help vrouwen die specifiek willen trainen op voorbereiding van een zwangerschap, vrouwen die zwanger zijn en hun lichaam zo fit en sterk mogelijk willen houden en vrouwen die onlangs zijn bevallen en werken aan hun herstel. Dit zijn voornamelijk personal trainingsessies zodat we specifiek op ieders lichaam persoonlijk kunnen focussen, maar ik geef ook pre- en postnatale groepstrainingen.

Om meer vrouwen te kunnen helpen heb ik Pretty Preggy opgericht. Pretty Preggy biedt prenatale trainingsschema’s aan die specifiek zijn afgestemd op ieder trimester. Zo houd je sporten tijdens je zwangerschap veilig en leuk.

Alle trainingen geef ik iedere dag weer met veel plezier! Het is fantastisch om te zien wanneer iemand haar of zijn doel behaald en na de training weer met een lach naar huis gaat, dan is ook mijn doel behaald! Samen werken aan ons jouw doel? Sluit dan je lidmaatschap gemakkelijk af in de webshop. Starten kan vaak al binnen 1 week!

Ik wil starten!