fbpx

Persoonlijk trainingsplan en voedingsplan

Zelf trainen met een effectief plan
Wil je trainen zonder 1-op-1 begeleiding, maar kun je wel wat hulp gebruiken in het opstellen en bedenken van een effectief trainingsplan? Dan kan ik je helpen. Ik maak een persoonlijk trainingsplan voor je dat past bij jouw doel en wensen. Omdat trainen en voeding hand in hand gaan kan ik (ook) een persoonlijk voedingsplan voor je maken dat aansluit op jouw doel en wensen. Voor speciale zwangerschap trainingsplannen verwijs ik je graag door naar mijn website www.pretty-preggy.nl. Hier vind je online trainingsplannen die specifiek zijn afgestemd op ieder trimester.

*Het trainingsplan in de afbeelding is een voorbeeld

IK WIL STARTEN!

Persoonlijk trainingsplan

Afvallen, spiermassa opbouwen, sterker worden of je fitter worden? Ik help jou graag middels een persoonlijk trainingsplan.

 

Zwangerschap trainingsplan

Voor ieder trimester heb ik speciale zwangerschap trainingsschema’s ontwikkeld inclusief uitleg in tekst en video’s. Ga naar Pretty-Preggy.nl voor meer informatie.

Meer informatie

Persoonlijk voedingsplan

Trainen en de juiste voeding gaan hand in hand. Graag maak ik een persoonlijk voedingsplan dat past bij jouw doel en wensen.

Intakegesprek

Telefonisch bespreken we jouw sportdoel, levensstijl, wensen en eventuele blessures. Zo weet ik precies waar ik rekening mee moet houden om een passend plan voor je te maken.

Afgestemd op jouw doel en wensen

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor 6 weken dat past bij jouw trainingsniveau, trainingslocatie (gym, buiten, thuis), wensen en doel.

Coaching

Een personal training bijboeken om je op weg te helpen met je persoonlijke plan? Dat is mogelijk. Daarnaast neem ik na 6 weken contact met je op om je ervaring en progressie te bespreken.

IK WIL STARTEN!

.

Slide 1
Personal training
Review Miranda

Met Saskia sporten is heerlijk afwisselend en het daagt je uit. Op een prettige manier bouw je snel conditie op en voel je je steeds krachtiger. Ze kijkt goed naar wat je kan en luistert naar wat je leuk vindt. Het sporten met Saskia motiveert je tijdens de training en helpt ook om buiten deze uren meer te bewegen!

Slide 1
Personal training
Review Mark

Saskia is awesome! Professional, personable and dedicated. Her sessions are tailored to focus on the results and the routine is varied to target different areas. The results for me have been fantastic, starting from a very low level of fitness & quite a lot of back pain to much improved fitness and hardly any pain at all. I can't say enough good things about Saskia, her attitude and the results achieved.

Slide 1
Personal training
Review Emily

Ik doe personal training bij Saskia en ben heel tevreden. Het is moeilijk om iemand te vinden bij wie je je op je gemakt voelt en waarbij het prettig is om bij trainen. Bij Saskia heb ik dat gevonden. Ik raad haar dus hartstikke aan, search no more!

Slide 1
Personal training
Review Asli

Trainen met Saskia is erg leuk! Ik ben niet sportief aangelegd en wist niet zo goed hoe ik moest beginnen met sporten/krachttraining op een professionele manier. Saskia is een hele fijne trainster, ze is flexibel, legt alles goed uit, corrigeert je houding, en helpt je bijv. ook met je voeding of home workouts. Daarnaast daagt ze je op een leuke manier uit om steeds een stapje verder te gaan, waardoor je echt progressie boekt. Iedere keer heb ik stiekem veel zin in de training.

previous arrow
next arrow

.